Lägg salladsbladenpå ett litet uppläggningsfat. Blanda ihop vinägretten och ringla över salladen. Skiva potatis och jordärtskocka och lägg ovanpå bladen
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Som vuxen föredrar jag varm choklad av italienskt snitt. Drycken är inget att ha med sig ut på utflykt, men smakar desto ljuvligare när man kommer hem med iskalla kinder och ett blodsocker som sjunger blues
Allt fräses på stekpannan och slutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Jag är inte speciellt förtjust i varma mackor som man trycker ihop i ett mackjärn. Men så kom vi att tänka på food trucks i USA, där vi sett att de grillar mackor på, vad vi gissar, är någon form av stekhäll
Häll på den varma mjölken under omrörning. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.