1 cm skiva chevre per portionoch en toastskivalite flytande honung+blandad salladrödlökkörsbärstomaterpinjenötter - eller som här rostade solrosfrönKokta rödbetor (överkurs - men gott
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratineradgetost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Men det räcker med en liten bit getost då smaken är ganska mäktig och osten i sig mycket mättande. Fikonet var naturellt men även det kan bakas med i ugnen
Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem medgetost och sparris. Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost
Servera köttet med de gratinerade vårprimörerna och resten av den krämiga getostsåsen. Mellan studentmottagningar och egna examenscermonier så hinns inte riktigt matlagning med
Blanda honung och vinäger smaka av med salt och peppar, jag brukar använda peppar från kvarn. Droppa över lite vingrette och toppa med några pinjenötter
Lägg upp varje toast på en tallrik och ringla lite olivolja och vinäger över. Lägg på en skiva getost, avsluta med en klick honung och strö dragon ovanpå
Lägg en toast på varje. ) Helt utan anledning, bara för att de anhöriga ville visa lite välvilja, omtanke och säkert ge oss personal ett bevis på att vi gör ett gott arbete med de gamla på vårt vårdboende, fick vi alla personal en julgåva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.