Dan före dopparedan och det känns både på bloggen och på instagram att det lagas väldigt mycket mat. Recept på Peters chili och ingefärsmarinerade revben hittar ni här
Ochvarför ska man göra det egentligen. Testa själv så förstår du varför. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag. Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt
Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt för barnfamiljer, varför inte alla andra också. Lägg allt i en stor ugnsform som du smort lite, och blanda ihop
Här ska ni få min godaste lasagne, och i och med det även den godaste köttfärssåsen. Nu kanske det är dags för en liten tävling när jag kommer hem till påsk, om jag vågar
I det inlägget kan du också få lite historisk förklaring till varför vi firar våffeldagen just idag. För er som vill fira Våffeldagen i morgon, kan jag å det varmaste rekommendera de här helt gluten- och mjölkfria våfflorna, som blev superlyckade
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.