Det blir många små pannkakor av smeten. Smeten gjorde jag först och ställde i kylen medan jag gjorde i ordning tillbehören som jag höll varma i ugnen (inte lönnsirapen dårå)
Jag har nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
” Då blir svaret. Jag brukar skämtsamt säga (för att utmana och illustrera en poäng). Vi vet att dieter inte fungerar, men trots det så hoppar många av oss fortfarande på en ny variant varje januari eller fler gånger om året
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Jag mådde inte bra. Efter att jag läst Fannys fantastiska inlägg "Det finns en enda sak, som om vi äter, gör oss överviktiga, sjuka och olyckliga" för ett tag sedan har jag gått och funderat på att skriva lite om det här ämnet jag också
Men blir varje dag perfekt och det utan problem. Jag kan inte riktigt förklara varför men jag tycker det är roligt att titta på andras ”Vad jag åt under en dag”
" Så du fortsätter att äta och äta, tills du blir överviktig. Just nu "jagar" jag argument för varför man inte ska lägga sig under kniven och amputera sin magsäck och måste ju ärligt säga
Nja, gott blir det, men inte direkt godare än den kultur jag startar med. För att det blir så gott. Då kan yoghurten inte bara bli mindre nyttig, utan rent vådlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.