Jag, inte lika mycket. Skalade och i tunna skivor (hon använde potatisskalare till att skiva). Och vill helst inte köpa chips – framförallt pga de hemska kryddorna som används (E521)
Jag ville förstå varför, berättar David Kessler i en telefonintervju med SvD. Vi tar omedvetet in matsignaler från omgivningen som får oss att köpa och äta utan att tänka, även när viinte är hungriga
(”Förmarinaden” använde jag inte mer, fast det kan man säkert om man vill). När vi åt av köttet dagen efter födelsedagen påpekade sonen att köttet smakade mycket mer än det brukar göra
Tryck ut degen i en pajform med hjälp av välmjölade händer. 2 1/2 dl glutenfri Fin mix (eller motsvarande mängd vetemjöl). 2 1/2 dl glutenfri Fin mix (eller motsvarande mängd vetemjöl)
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
Jag mätte faktiskt inte upp något utan höftade hej vilt. Jag hade en liten workshop hemma nu ikväll med två vänner för att ta fram lite recept till ett projekt vi jobbar med och vi testade bland annat att göra lite grejer med jordnötsmjölet
När viäter svältkost (begränsande dieter eller skippar måltider) så sätter flera system och funktioner igång i kroppen som påverkar ämnesomsättningen negativt
Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som ni vill ha. Vispa upp lite kokosgrädde och fyll dom med en hemmagjord mandelmassa eller nutella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.