Plocka ut sconesen när de är härligt gyllengräddade. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Tänk, ibland är man på sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
När jag handlade inför påskhelgen så stod jag och velade mellan kalkon och lammstek, men då jag aldrig har tillagat en hel kalkon och varrädd att den skulle bli torr, föll valet på lammstek
Detta bakverk, som tagit oss med storm. Det bakas macarones som bara sjutton i de svenska hemmen. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Koka upp grädde med buljongtärning och eventuellt vin. Några småtomater är också gott till. Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. 1 dl hackade svarta oliver. 1 dl hackade svarta oliver
Forma ovala "korvar" och trä genom ett spett. åh det är lillgrabben som insjuknat. Då är det tur att jag redan igår förberedde dagens lunch, som blir kebebspett med rotfrukspytt åh fetaoströra
Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.