Ingredienser Portioner. 6 2 kg högrev 1 flaska rött vin (gärna fruktigt, à 75 cl) 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 3 msk konc ox- eller kalvfond 3 msk tomatpuré 3 lagerblad 1 tsk timjan 200 g små champinjoner 200 g små schalottenlökar ev majsstärkelse (Maizena) vatten smör salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
1,5-2 kg högrev i tärningar. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner. 1,5-2 kg högrev i tärningar
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Matilda har just provsmakat färsen och gav betyget4 av 5. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
1,5-2 kg högrev i tärningar. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner. 1,5-2 kg högrev i tärningar
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. kokande vattnet och låt sjuda i 3-4 min. 3-4 min Häll av i durkslag och häll sedan över
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.