Först varvas potatis, champinjoner, tomater, vitlök och grädde. När det gratinerat klart i ugnen läggs fläskfilé på och till sist klickas en creme fraicheröra över allt sammans
I helgen när jag hade min balkongmiddag med Jessica så gjorde jag Hallonmojitos till oss. Jessica är ju ‘One of a Kind’ för hon kom till middagen i en gul klänning för att matcha min balkong som i sommar går i gult
Det var en tråkigt lååååångdragen process egentligen. I år provade vi på något nytt här hemma. Då kan man ju ställa sig frågan varför jag då provar att göra en glögg som kallas dunderglögg
svartpeppar. Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Färska champinjoner är gott, men faktum är att i en pastagratäng så fungerar burkchampinjoner nästan lika bra
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
När jag var ny här i Sverige hade jag svårt att skilja mellan rev och räv. En infödd stockholmare skulle aldrig bry sig om skillnaden men för min flickväns norrländska öron var detta en styggelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.