Det går nästan att slänga vad som helst på grillen och det blir så där hallelujagott. Sätt ugnen på grill och sätt in formen (utan folie nu) i övre delen av ugnen
Jag kommer att börja äta dessa mer än vad jag har gjort tidigare. Fast jag har ingen Kitchen Aid eller matberedare utan bara en mixer och det fungerar inte riktigt i det avseendet
Vissa dagar går vi "bara" 45 minuter, men ibland får vi för oss att "hitta en trevligare runda" sådär på morgonkvisten utan någon mat i magen, och då måste frukosten vara rejäl
Jag skulle kunna förvrida sanningen lite här och skriva att jag stått halva förmiddagen och rullat och stekt hemmagjorda köttbullar och stolt, fotograferat hela anrättningen som hemlagad och rustik
Vad tänker ni andra äta ikväll. För erkänn, hur många av er har inte stått och kikat på jordärtskockorna i affären och funderat vad ni mer kan laga på dem än soppa
Det är extremt lätt att äta för stora portioner utan att inse det. Vad gör jag för fel. Ketchup, majonnäs, milda mat, mjölk, grädde, salladsdressing, marinader, socker och annat man ha i maten som smakförstärkare kan, utan att man är medveten om det, göra att du äter upp till flera hundra kalorier extra per dag
Svårt att komma på vad du/ni skall äta till middag ikväll. Jag kanske kan hjälpa till där. Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu
Om man misstänker att ens sköldkörtel inte riktgt gör det den ska, som att äta ”perfekt”, röra på sig men vikten rubbas inte, ja då är det positivt att det finns en hel del man kan göra själv utan medicinering för att stärka och läka sin sköldkörteln
Men det är just vad som hände det här jättestora vete- och kornbrödet. På morgonenSkrapa ut degen på ett mjölat bakbord, dra ut den till en kvadrat och vik sedan ihop den till ett paket
Jag skulle tro att de flesta av oss har en paradrätt. Kanske till och med flera. En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.