Fräs på köttbullarna tillsammansmed finhackad purjo och vitlök. Det är inte dom godaste på marknaden men allt kan piffas upp med lite kryddor och trolleri
Vadgörman egentligen med den överblivna skinkan när man tröttnat på skinkmackor. Hoppas dessa tips hjälper dig att ta hand om din överblivna skinka, det är så synd, onödigt och dyrt att slänga mat
När du vill göra bruschetta grillar du och stryker också på det goda vitlökssmöret men då lägger du även på hackad tomat blandad med finhackad rödlök, med en vinägrett av olivolja, vinäger och salt och peppar
Den gravade laxen från julbordet fick sällskap av några stackars överblivna ansjovisfiléer, kokt potatis och drösvis med dill, och vips blev det en riktigt läcker pudding för fyra personer
Grönsakerna kan ni garanterat variera efter era egna smaklökar och efter vad era kök erbjuder att ha i, se våra ingredienser som tips och förslag på hur man kan göra - inte på hur man måste göra
Man kan aldrig veta vadman får med sig hem från en stranddag på en främmande plats. Under resan mot Malmö läste jag lite på internet för att ta reda på vad det var jag bar med mig
Vad jag skulle göramed bjässen. Smekte in hela den jättestora knölen med olivolja och finmalet salt. Frågan är nu är det värt besväret att baka en jätteknöl i jättelång tid för att sedan ha jättesvårt att veta vadman ska göra av den
Tips på vadman kan göramed rabarber. Så nu har jag en kasse med massa rabarberstjälkar som måste göras vid, tärnas och frysas in för kommande kakbak och annat man kan göramed dem
På medskivad tomat och sparris, toppa med ost. Ibland gör jag det ändå. Här kommer i alla fall några tips inför kommande sommarrester, så även du slipper slänga mat
Idag har det blivit lite ute lek med lille prinsen, regnade lite smått hela tiden. Det var bara att hänga upp de våta kläderna och krypa i något torrt, vadgörman en regnig söndag… jo, bakar
wpa iframe[src*='viewablemedia. Efter en kort genomgång av funktionen i morse ute på parkeringen, så vågade jag mig på att för första gången göra egen druvjuice
Ketchup, majonnäs, milda mat, mjölk, grädde, salladsdressing, marinader, socker och annat man ha i maten som smakförstärkare kan, utan att man är medveten om det, göra att du äter upp till flera hundra kalorier extra per dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.