Köttet hackade jag i matberedaren för det kändes bara för jobbigt att dra fram köttkvarnen. Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut
Blir kanske inte somdetvar tänkt från början, men godare än att äta bränt kött. Har hört att det kan fungera att lägga i några råa potatisar som får koka med ett tag och suga upp saltet, men har personligen lite svårt att tro att det är speciellt effektivt
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Chutneyn ska alltså varasom godast efter ca en månad. Även till söndagssteken kan den passa, istället för äppelmoset, eller till pannbiffarna, eller varför inte till ostbrickan
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Blanda calvados med juicerna och slå i glasen. Får lägga upp recepten allt eftersom, för idag har vi åkt pulka i regnet och kommer nu slappa lite framför TV
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.