Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göra med äggvitor som blir över. Efter att du gjort de bottnar du vill ha så använd resterande smet till att göra minimaränger
Jag skulle kunna förvrida sanningen lite här och skriva att jag stått halva förmiddagen och rullat och stekt hemmagjorda köttbullar och stolt, fotograferat hela anrättningen som hemlagad och rustik
Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöravad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Tips nummer fyra är att göra en riktigt god tomatsås som du antingen serverar som den är till ris eller pasta med skivad skinka vid sidan om eller så tar du i tärnad skinka i såsen
– Vad sjutton ska jag göra med alla äggvitor. – Vi har en plan om att ta vara på äggvitorna och göra maränger som man kan använda i olika glasscocktails
Ja, det är återigen ny vecka och nya projekt. Jag ska försöka ta mig igenom konferensens alla dagar utan att bara leva på kakor och godis, som brukar stå lite här och där för att alla ska hålla sig vakna genom alla föredragen
Idag har varit en bättre dag än igår på matfronten. Blev aningen chockad när jag igår misslyckades med "mitt" enkla surdegsbröd, det kom inte i en bit ur formen
Detta var långt innan min LCHF period, men OJ OJ OJ vad gott det är. När du vill göra bruschetta grillar du och stryker också på det goda vitlökssmöret men då lägger du även på hackad tomat blandad med finhackad rödlök, med en vinägrett av olivolja, vinäger och salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.