Här kommer ett recept på den salladjagbrukargöra/ätaflera gånger i veckan. (Jag skriver ev. Eftersom att det är mitt hopplock så brukarmåttangivelsernakunnavariera, men de som står här nedan är de mängd jaganvände när jagsenast gjorde salladen
Blanda ihop vetemjöl med vatten och penslavårrullarna. Strimla lök och vitkål i fina strimlor. Bryn lök och köttfärs i mat- eller rapsolja i en het stekpanna
Det är alltså inte friteradekinesiskavårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska. Såsen är enligt mig grädden på moset och lyfter hela rätten
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Fritera/stekvårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Hyvla/skär vitkålen tunt, strimlamorötterna fint, hacka vitlöken och skiva purjolöken
Avallaasiatiska rätter så tror jagvårrullar tillhör min favorit. Ta loss spring rolls bladen ifrån varandra och låt dem ligga under en handduk så det inte torkar
Det här är så himla gott och fräscht och mankanvariera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utanmera lite olikaförslag på vadmankanha i dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.