Sätt ugnen på 225°. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna. Koka vårlökar eller klyftad gul lök i några minuter i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka
Så till en ny. kompott till ”veckans matlåda”. Jag har ju som sagt börjat med veckans matlåda. och kommer framöver att leka fram en ny smaksättare till den annars tråkiga
Att det visas repriser av Nigel Slaters serie Simple Suppers på BBC just nu passar mig utmärkt eftersom jag missade den serien när den sändes från början
En fräsch frittata på vad kylen erbjuder blir ofta vår helgbrunch. Ännu en frittata från mitt kök – denna gång med ramslök, kokt potatis, vårlök och parmesan
Jag har fått i uppdrag att skapa ett tisdagsrecept baserat på HP Sauce, en gammal klassiker som jag verkligen gillar och som passar till mycket mer än pyttipanna
1. Pasta. Koka upp saltat vatten till pastan. 2. Skala och grovhacka gul lök och skölj och strimla vårlöken. Skär bort den nedersta delen på sparrisen och dela dem sedan i 3 bitar
Jag älskar Pot-Stickers. Det är bannemig den perfekta lördagslunchen att fixa till hemma. Krispiga och mjuka på en och samma gång, och fyllda med massa smak
1. Vispa äggvitorna med crème fraiche, persilja, chiliflakes, salt och peppar. 2. Hacka vårlöken och stek sen i en teflonpanna tillsammans med rapsoljan
Igår lagade jag till tofu på ett sätt som jag aldrig har gjort förut - och det blev så himla gott. Nu är det kanske inte tofuns förtjänst egentligen, eftersom den är väldigt smaklös i sig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.