Låt var och en fylla på sin egen soppskål med soppa, hackad vårlök, svamp, tofu och sesamfrön. -Frasiga veganska raggmunkar med rökig och knaperstekt tofu
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprätt med krispiga brödsmulor, rosmarin ochvårlök. Salta och peppra svamparna lite snabbt och lägg upp på en tallrik och toppa med brödsmuleblandningen
Jag serverade med lite vegansk parmesanost på toppen 👍. Resten av familjen skulle äta spagetti med köttfärssås, och jag bara kände att jag inte alls var sugen på kött
Som jag nämnde i mitt förraförra inlägg har jag ett litet samarbete på gång tillsammans med Ta Fram Det Bästa som samlar Kikkoman, Tabasco, Grey Poupon Dijon och Colman’s senapspulver i en gemensam kampanj
Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Veganskt,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Det är en helt vegansk variant av mina fantastiska gräddstuvade vegetariska köttbullar. Jag har nämligen börjat ett litet, men ändå roligt, samarbete med Oatly där jag kommer att testa en del av deras varor och produkter framöver
Låt stå 10 minuter innan ni steker plättarna på medelvärme. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i drygt hälften av mjölken till en slät smet
– Våfflor medveganskagen. Fyll på receptet med smaker som du gillar – exempelvis chili och vitlök. Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan 😉
Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Mixa allt i mixer låt stå och svälla ca 30 min eller mer. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar
Här har ni en vegansk gryta med massor med goda smaker. Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Kommentarer
veggis_jenny
Riv på extra citronzest
veggis_jenny
Ringla över örtolja
veggis_jenny
Ringla över örtolja
Logga in eller Registrera för att kommentera.