proteinvåfflormed banan, ägg och keso. Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Jag försöker ju smyga in med lite mer glutenfritt i barnens kost och idag lyckades jag rätt bra tror jag, jag gjorde nämligen våfflornamed bovetemjöl och dom gillade det
skinka I en skål, lätt vispa äggen med mjölk, salt och peppar. Skinka och lök omelett från fas I Man kan använda lök som krydda från fas I, men det går bra att göra omelett utan lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.