På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Skär under tiden laxen i tärningar på 2 x 2 cm. Hetta upp en teflonpanna och stek laxtärningarna lätt i några sekunder
Den är lätt att göra och man får välja topping hur man vill, mums. I mina yngre dagar var pizza ofta på middagsmenyn men nu för tiden köper jag kanske pizza 1 gång om året, och då oftast på nyårsdagen
Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Skala och kärna ur tomaterna och skär dem i tärningar. Skiva löken och skär auberginen i tunna stavar. Hetta upp 2 matskedar olivolja i en stekpanna och bryn den skivade löken försiktigt
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.