Salta och peppra dem och stek dem till fin färg. Lägg dem sedan i en ugnsform. Vispa ihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar och koka ihop
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Vispa ihop färskost och grädde, och häll i formen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter. 400 g krossade tomater. 2 dl matlagningsgrädde
Vad svårt det är att välja. Detbästa är när man ska äta en kladdkaka att den ska vara som det låter kladdig och krämig tycker jag, annars kan det kvitta om den är torr
Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta
Blanda snabbt ihop pajdegen, gärna i matberedare. Tryck ut degen i pajform. Låt det småputtra. Detta blir en vanlig pajstorlek men om man vill göra en långpannepaj (och det vill man
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. 1400 g krossade tomater. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter. 1Vispa ihop färskost och grädde, och häll i formen
Och just denna var extrem god med skivad oxfile. Klickar pepparrotsost (dessertost). Till 1 port (jag tredubblade till 3). Gratinera i ugn, 200 grader C i ca 20 min, tills ytan blir gyllen brun. 200 grader C
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Blanda solrosfrön, linfrön, sesamfrön, pumpa kärnor, fiberhusk, mandelmjöl och salt. Skär önskade rutstorlekar och strö flingsalt över och lägg bakplåtspappret med brödet på en plåt
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.