Så var dagen med stort D här, dagen då jag skulle hålla min allra första bak-kurs. (bortsett från möhippan jag höll i) Taggad och lite nervös packade jag in allt i bilen, fick gå flera gånger för att få med mig allt som kunde tänkas behövas
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Jag måste bara smälta upplevelserna och intrycken först, precis som man gör med mat. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Eftersom kockan i familjen är krasslig blev det thaimat per take away igår. M tog kyckling i röd curry och för mig blev det en väldigt enkel rätt med stekt ris, kyckling och ägg
Dom behöver ju visserligen inte bli helt genomkokta, tuggmotstånd är bra både för tänderna och för upplevelsen, men blir dom för tjocka så blir det kanske inte heller så trevligt varken för små tänder eller upplevelser
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissa fick tydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Lillördag igen. Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Cheesecake. Lemon cheesecake. Januari 18, 2016 17. 07. Baked cheesecake är så gott. Tidigare gjorde jag bara frozen men tröttnade på att man inte inte kunde ha den ute ur kylen längre än 5 minuter
Pannacotta med salt kolasås. Pannacotta är en av de lättaste och godaste efterrätterna att bjuda på. Pannacotta kommer från norra Italien och betyder kokt grädde och grundsmaken är
Mmmmm, vilken upplevelse för smaklökarna. Detta var helt i min smak, ljuvligt gott. Häromveckan på "Halv 8 hos mig" var det par-vecka, där tillagade Lisa och Magnus en vit chokladmousse
Ibland är husmanskost bara det bästa. Idag blev jag så sugen på sjömansbiff, och kommer ihåg när man var liten och detta stod på bordet till inlagd gurka
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.