Sen säger en annan sida att vi bryter ner kroppen genom att ge den för lite energi, vilket stressar kroppen och snarare stör matsmältning och förbränning och inte alls renar
Det var min allra första. Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Förvaring. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
Du kan förvara bananer i frysenföratt snabbt och lätt kunna göra en kall krämig smoothie eller bananglass och samtidigt slippa att de blir alldeles för mogna och drar till sig flugor i värmen
Degrullen går bra attförvara i frysenföratt sedan ta fram och grädda vid behov. Lyckades lite smidigt avstyra det senare - så när som på ett blekt läppglans som fick åka ner i skolväskan tillsmanns med dagens frukt
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
Sen sätter citronen den där fräscha touchen som gör att inte kakan blir så tung och vill du prova något annan krydda är till exempel saffran riktigt gott
(Det är rätt praktiskt om såsen och tillbehören är förberedda också – så slipper du parkera i köket. Sätt dig på balkongen eller uteplatsen, sippa på vinet och ta lite tilltugg – glöm inte vännerna
Passar på att Tacka min snälla kollega Catrin för marsipanen. och skapa nåt nytt förhoppningsvis. (Syns inte så mycket på utsidan kanske att den är rosa
Det är väldigt gott att ha en fyllning i en muffins, det förhöjer ofta smakupplevelsen. Tryck ut fyllning i muffinsen tills du känner ett litet motstånd och dra upp tyllen samtidigt som du försiktigt fortsätter trycka ut fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.