Jag jobbar med att planera min café-butik och allt vad det innebär med att starta företag. Idag har jag lämnat in ett arbete till Vasabladet med påsk-brunch-recept
Jag jobbar med att planera min café-butik och allt vad det innebär med att starta företag. *torrt skratt*Idag har jag lämnat in ett arbete till Vasabladet med påsk-brunch-recept
Mycket att stå i inför jul, ikväll slog vi in julklapparna och kokade samtidigt lite klappgröt, ingen hit hos barnen men väckte fina minnen för mig när man som liten kom hem med skolbussen från Yttermark lågstadieskola och fick sätta sig vid bordet och äta mammas klappgröt (frasagröitin) som mellis
The update of all my cake fillings is going slowly but surely. ---. Låt koka under omrörning tills den nått 45 grader (eller låt koka i 3-5 minuter). Allow to cook, stirring, until it reaches 45 degrees (or boil for 3-5 minutes)
Status update. Jag har lyckats med konststycket, förklädet till trots, att å saffran på min vita t-shirt (det kommer inte att gå bort vet jag av erfarenhet), mina cakespops får inte plats i kylskåpet och står utanför i snön inlindad i ngn slags boll av gladpack, jag har druckit alldeles för mycket julmust (kan man svettas julmust) och funderar på om jag kanske skulle kunna få låna grannens kylskåp, bara ett tag
UPDATE. Det var ett tag sedan som jag körde måndagar med hälsosamma fikarecept. För er som inte vet vad jag pratar om så brukade jag dela med mig av ett hälsosammare fikaalternativ på måndagar
Update. 4-5 stjälkar rabarber. Strö över smulorna över rabarbern och grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 20-30 minuter, tills den fått ljusbrun färg och rabarbern mjuknat. Kram Cecce 4-5 stjälkar rabarber
Räkna med updates. A classic win-win med andra ord. ——————-. ——————-. Ibland vill man ha en riktigt krämig sås till sin middag, en rödvinssås eller kanske en champinjonsås
I går kväll blev det filmtajm i köket, eller rättare sagt i tv-rummet. Cheers. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter. Kolla gärna innertemperaturen som ska ligga på 96-98 grader när det är dags att ta ut bullarna från ugnen. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter Kolla gärna innertemperaturen som ska ligga på 96-98 grader när det är dags att ta ut bullarna från ugnen
Update. 100 g smör. 0,5 dl socker. 4 msk sirap. 2 msk kakao. 5 dl cornflakes. Börja med att smälta smöret och häll sen ner alla ingred förutom cornflakesen
Nu expanderar Paradsiet ut i Sverige genom att ta in kapital för att kunna starta fler butiker och expandera sin e-matshandel för att kunna nå ut i landet, vilket jag tycker är fantastiskt, så detta inte bara blir en hjälp som Stockholmare kan få
2-3 tsk sambal oelek. Platta till med en stekspade och låt steka på medellåg värme i ca 5-10 minuter tills smeten i stort sett har stelnat på ovansidan. Kör den då på 200 grader i ca 5-10 minuter. Stek i 2-3 minuter på medelvärme i lite mer fett så tortillan får fin färg på bägge sidor. Häll tills du fått i ca 2-2,5 dl olja i såsen och den är riktigt fast och tjock. Värm upp en kastrull med oliv eller rapsolja med lök, vitlök, kryddorna och sambal och stek på medelhög värme i 2-3 minuter tills löken blivit mjuk och genomskinlig. Vegansk Tapas 2 och lite update på vad som är på gång. 2-3 tsk sambal oelek
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Skiva tomaten i ca 4-5 mm tjocka skivor, skiva rödlöken tunt, skölj salladen och skiva tofun i ca 3-4 mm tjocka skivor. Vegansk Tapas 2 och lite update på vad som är på gång
Det är förmodligen mer spännande för mig, än er haha så vänta inte på några smaskiga updates. Glöm inte att ni ännu har chansen att vinna min låda med gluten- och sockerfria godsaker (genom att kommentera det tidigare inlägget) imorgonkväll kommer jag att välja vem jag anser ha tänkt igenom det här med sin sista måltid lite bättre än andra, vilket i sig är ganska skrämmande haha
Smörbakad blomkål med trattkantarells-sabayonne och fetaost. 900 g – ca 13-15 dl Vetemjöl Special. Grädda pizzorna, en i taget i 5-8 minuter på den varma stenen/plåten tills kanterna får fin färg. Knåda ut pizzadegen och bre på ett 3-4 mm tjockt lager blomkålspuré i botten. Vegansk Tapas 2 och lite update på vad som är på gång. 900 g – ca 13-15 dl Vetemjöl Special
—- English recipe. 3-4 msk vegansk pastej. Skiva sedan i ca 2-3 mm tjocka skivor. Koka på medelhög värme tills marinaden reducerats ner och fastnat på tofun, ca 10-15 min. 3-4 tbsp vegan spread paté (eg. Slice in 2-3 mm thick slices. About 10-15 min. Vegansk Tapas 2 och lite update på vad som är på gång. 3-4 msk vegansk pastej. 3-4 tbsp vegan spread paté (eg
Hej. Här kommer en kanske lite ovanlig disclaimer. Det här inlägget är INTE ett reklamsamarbete. Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbara färs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
Then click like to The Raw Dessert Kitchen's Page on Facebook to get updates. It's easy fixed though, sign up in the submission box to the right blog-column
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.