Ungsbakad torskfilé med dilltäcke
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port)
  • 60 g torsk
  • 3 msk dill
  • msk
  • 1/4 krm vitpeppar
  • krm
  • 9 g bröd
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 15 g skirat smör
  • skirat smör
  • smör
  • 2 st delikatesspotatis
  • delikatesspotatis
  • 2 st skålar
  • 2 st ugnsformar
  • krm
  • msk
  • 2 st kastruller
  • tsk
  • 340 g torsk
  • 1 kruka dill
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 st skivor vitt bröd
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • salt
  • 2 dl riven ost
  • 50 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.