Tjolahopp. Så var det dags för lite julgodis. Nu är det snart prick en vecka kvar till julafton och mina förberedelser här hemma kommer snart vara i full gång, åh va roligt
Och det blev så gott, det är många år sedan jag drack hemma gjord saft och jag hade nästan glömt vilken skillnad det är i smak om man jämför med den man köper i butik
Såååå gott bröd och så smidigt att göra, perfekt om du vill ha färskt bröd till frukost. Sedan var det ju det där med att hitta bra surdegsbrödsrecept och då har jag provat några stycken
Vi har länge varit sugen på plankstek, är ju faktiskt inte tjorvigt alls att fixa till. Här kommer lite bilder och recept finns härSpritsa potatismos,lägg på fläskfile som du har förstekt så att dom fått lite färg
Det finns olika varianter på den klassiska läskande vindrinken men det här är vårt eget enkelt favoritrecept på spansk sangria som smakar underbartgott och den drickan är en av varm vår- eller sommardag absoluta favoritdrycker
Efter alla misslyckade försök har jag faktiskt nästan gett upp hoppet om att någonsin kunna baka ett renodlat surdegsbröd, men envis som jag är så har jag ändå fortsatt att försöka
Ett enkelt men väldigt gott tillbehör till sommarens alla grillmiddagar. Hackade oliver är säkert också fantastiskt gott att ha i, soltorkade tomater eller färsk chili
Bergdalalimpa. är mitt nya favoritbröd och är mycket uppskattat av mina vänner. Det. har en bra balans mellan syran från surdegen och sötman från sirapen och
Underbartgott med sesamfrön på. Idag var jag sååå otroligt sugen på att baka ett gott matbröd… en längre tid så har jag varit sugen på att fläta ett bröd
Underbart att folk i Sverige bryr sig sååå mycket om andra som verkligen behöver hjälp. Det här receptet tar tid och kräver lite tålamod men det blir såååå gott
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.