Igår när vi grillade testade jag ett nytt tillbehör till köttet, grilladfetaost. Lägg på fetaosten. Igår när vi grillade testade jag ett nytt tillbehör till köttet, grilladfetaost
Vi hade minimozzarella, fetaost, lagrade ostar, hemmagjord tomatsås, Serrano skinka, rökt skinka, köttbullar, cocktailtomater, ruccola (lägg på den efter), röd och gul paprika, röd lök…Men det går ju att ta lite vad som helst såklart
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
De är inte alls svåra att göra – smeten ska inte ner i massa småsmå formar, det ska inte dekoreras osv utan när smeten svalnat skär du fugdgen i bitar och förvarar svalt
Förra helgen var det underbart. Vi åt grillad lax, med många olika röror, sallader och såser. Bred nu över mangosåsen och strö över ett paket finhackad Fetaost, så det blir jämnt fördelat över hela laxen
Häromdagen gjorde jag en enkel Ceasarsallad med det jag hade hemma. Det blev mycket godare än vad jag hade tänkt mig och jag delar därför med mig av receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.