Fisk gräddas underkrämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Sommarmaten är ju speciell. Mycket grillat, mycket lättlagat men också mycket ”finmat”. Det är lätt att glömma bort att det faktisktfinns de som jobbar även på sommaren
Underfisken gömmer sigsmakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehållervisserligen (den enligtmig dyra) créme fraicheersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Ja, jag vet, det har varitovanligt tyst här på bloggen den sista veckan, men det finns så klart en rimligförklaringtill det
Ta bort skinnet och lägg filéernai en smord ugnssäker form. Blanda samman finhackadskinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
Nu får det bli tända ljus och en lövbiffunder ädelosttäcke, givetvis ett gott rött vintill. Lite små pyssel idag annars en lugn lördag, nästan för lugnt
Lägg sejfileni en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.