Sätt ugnen på 175°. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Tillsätt sedan resterande socker och fortsätt vispa på högsta hastighet till styvt skum
Rönnbären plockas efter första frostnätterna eller läggs några dagar i frysen. Häll brännvinet över bären i en större flaska och låt det stå i rumstemperatur ca 3-4 dagar
1. Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop alla ingredienserna till degen. Bred ut på bakpapperklädda plåtar så tunt som möjligt, markera med slickepott hur stora rutor du vill ha
Bred smör på Polarbrödet. Koka äggen. Hacka äggen. Finfördela 1 burk anjovisfileer. Blanda ihop creme fraiche, hackade ägg, anjovis, dill, socker, salt och senap
Knappt så man kan fatta det men det innebär hög tid att göra Julsnapsen. Jag har ett helt underbart recept som numera är måste på julen, ingen riktig jul utan min julsnaps
Grillbaronens Julsnaps är en enkel snaps med fokus på julens smaker. Visserligen är det i elfte timmen om du vill hinna göra den här innan jul, men det går – om du skyndar dig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.