Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Häll på vattnet, smula i fiskbuljongen och lägg i rikligt med färsk timjan. Koka under tiden potatisen i en separat kastrull, var noga med att den inte blir för mjuk
Den är både besk och söt på samma gång, och den blir väldigt fin och somrig medruccolan. Det var dock med skinka i den pajen, så jag gjorde den vegetarisk och lite egen
Omelettrulle med rökt skinka, pepparrotsost ochruccola. Både omelettrullen och frukostplättarna kommer ifrån “Höst med LCHF” bilagan man kunde köpa med Expressen förra veckan, många bra recept däri
Tillsammans med några nävar ruccolaoch lite äggstanning blev det en jäkligt god paj. Blanda ihop äggen och grädden, krydda lite lätt med salt och svartpeppar, och häll sedan äggstanningen över fyllningen i pajskalet
Mat med brun sås blir just brun på bild ochdärmed inte så vackert att vila ögonen på. Servera med ugnsstekta potatisklyftor, kokt potatis, pasta eller ris
Jag är verkligen glad i medelhavssmakeroch har alltid ett (eller två. Servera med potatisklyftor. Smula fetaosten över kycklingen och strö över ruccolan, häll över dressingen
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.