Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Lägg torskfiléni en ugnsform. Tisdagsfisk. saften av ½ citron. Salta, peppra och pressa över citronsaft. Dela broccolini små buketter, koka dem lätt i saltat vatten och lägg ovanpå fisken
Skär torskeni ganska stora bitar. Har preciskommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Det va ju inte alls svårt. Jag bara tog sådana ingredienser som jag själv tycker om. Jag har hört mig för angående hur man skall tänka när det gäller mängder på t ex potatis, kött och grönsaker
Servera torsken med brynt smör & den härligarotsellerin och goda grönsaker. Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints
En av rätterna jag lagade denna första omgång var en ugnsbakadtorsk med bulgur. Jamie’s lasagne – ugnsbakad eller inte, det är frågan/ Jamie’s lasagna, to bake or not to bake, that is the question
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.