Placera en djup ugnsplåt med vatten under skinkan (som står på grillgallret) i ugnen. Blanda samman senap och äggula och bred över hela skinkan- Strö över det rivna brödet
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar. Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen
Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den i mindre bitar)
Blanda crème fraiche, räkost och dill och bred över fisken. Toppa med räkor och servera med ris med lite hackad persilja på toppen, citronklyftor och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.