Ugnsbakad torsk medgräddkokt spetskål, pancetta och citronPortioner. Avsluta den gräddkokta kålen med finskuren schalottenlök och skurna örter precis före servering
Smörstektrödingfilé. Hemma i frysen hade jag lite spenat så därför fick det bli en spenatsås till den som jag kryddade upp med lite färsk citron och sedan serverades allt med pressad potatis
Dill- ochgräddkoktrödingfilé. Men även om det kanske inte var världens bästa arbetsplats så fick jag en chans att arbete med fantastiska råvaror som renfilé och fjällröding från trakten
Jag föredrar faktiskt fisk som den är med olja, salt och peppar. Fisk är en stor favorit i middagsväg men det blir inte av att laga så ofta som jag önskar, det är trots allt inte varje dag man lyxar till det med färsk fisk
Rensadel medgräddkokta svartrötter och blomkålsbakelsePortioner. Häll av vattnet och blanda blomkålen med löken, tryck försiktigt med en ballongvisp så att blomkålen går sönder
Servera med kokt blomkål och ogenerade mängder lingonsylt. Egentligen assosierar jag renskav med höst. Ha i hackade trattkantareller, grädde och salt + peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.