Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Pressa potatisen eller mosa med elvisp. Smaka av med salt och vitpeppar. Servera rödingen tillsammans med potatispuré och lingon, toppa med kantarellstuvningen och en citronklyfta
Idag började jag dagen med att steka en omelett till frukost. Till en omelett behöver du. Jag serverade den öppen med en fyllning av tomat, salami, salladslök och ruccola
Pressa potatisen eller mosa med elvisp. Smaka av med salt och vitpeppar. Servera rödingen tillsammans med potatispuré och lingon, toppa med kantarellstuvningen och en citronklyfta
Väldigt enkelt att gilla för dess simpla ingredienser och tillredning, men dessutom faller det också många i smaken då man kan fylla dom med precis vad man vill
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Då var det daga igen för vardag, skola och jobb och därmed lite nyttiga matlådor till höstens alla jobbluncher
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.