Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter
Finhacka den kallrökta laxenoch blanda med spenat, äggvita, grädde, salt och peppar. Skala och finhacka löken och fräs utan att den får färg i en stekpanna med smör
Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Tillsätt så mycket vatten att det precis täcker och lite salt
Smält smör och pepparrot Av. Margareta Persson SKRIV UT RECEPTET. 4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.