Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Spenat och pigg citronsås ger laxen mycket smak. ev lite maizena att reda med. Lägg på laxbitarna. Tillsätt hackad vitlök och smaka av med salt och peppar
Denna laxrätt har nog blivit ett av de mest uppskattade inläggen på hela bloggen. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.