) Extra krämig och så god. Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Om jag vet att jag har ont om tid på morgonen brukar jag alltid blanda ihop de torra ingredienserna i en skål kvällen innan och sedan bara mixa ihop dem med de blöta på morgonen
Ha en bra dag på er. Gör glassen enligt beskrivning på förpackningen. Skiva bananerna på längden. Tänk på att den ska stå i frysen i minst 4 timmar innan servering. Koka ihop grädde, socker, sirap och vaniljpulver på svag värme ca 10 min
Lägg på plåt, täck med bakduk. Strö på massor av pärlsocker. 1100 g smör, rumsvarmt så det går att bre på degen. 1Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt. 1Häll på mjölet och blanda. 1Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. 1Kavla ut den ena på ordentligt mjölat bakbord till en stor platta. 1Dags för EXTRA ALLT. 1Låt jäsa på plåt under bakduk 35–40 min. Sätt ugnen på 225 grader
Jag brukar "hotta upp dem" med att tillsätta lite extra proteinpulver, bakpulver och bär. Jag är ledig från jobbet idag och sitter och skriver kostprogram samt lite på min ebook som förhoppningsvis kommer komma ut någon gång i sommar
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.