Lägg på plåt, täck med bakduk. Då blir bullarnasaftiga. Strö på massor av pärlsocker. 1100 g smör, rumsvarmt så det går att bre på degen. 1Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt. 1Häll på mjölet och blanda. 1Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. 1Kavla ut den ena på ordentligt mjölat bakbord till en stor platta. 1Dags för EXTRA ALLT. 1Rulla ihop och dela i 12 bullar. 1Låt jäsa på plåt under bakduk 35–40 min. Sätt ugnen på 225 grader. 1Ta 1 uppvispat ägg - blanda och pensla
För en rostad smak på köttfärslimpan kan du addera lite löksoppa-pulver, kolla in receptet här. Vill du laga din köttfärslimpa utan ägg, testa det här goda receptetpå köttfärslimpa med trattkantareller och äppellingon
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra receptpålussebullar
Jag tycker att detta är det ultimata receptetpålussebullar. Det kan vara lite svårt för mig att känna nostalgisk julstämning i USA om jag inte bakar svenskt julgodis eller andra julrecept
Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera. Lägg bullarnapå bakplåtspappersklädda plåtar. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över hyvlad mandel
Ost- och sparrissoppa (på burksparris). Ägg- och baconquesadillas. Jag hade planer på att köra Snålseptember även i år, men med en tvåmånadersbebis hemma blir vardagen sällan lätt att planera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.