Så här är ett vermontiskt recept på två luftiga rågbröd. Smörj två avlånga formar. Knåda inte degenför mycket utan, bara forma två limpor och lägg i formarna
Så denna gång delar jag med mig av inspiration fråntvå andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Har nu landat i verkligheten i min lilla stad efter tre fantastiska dagar i Visby
Vitt bröd med en klick färdigköpt isahavsröra, två skivor avocado och några av benen från krabban. Gratinerad krabba4 kokta krabbor fyllning köttet från de 4 krabborna 6 schalottenlökar, hackad 1,5 l svamp kantareller och champinjoner 4 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 1 msk konjak 5 dl grädde 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar Gratinering. Champagnen kom från Pommery POP Earth (284 kr på en Finlandsfärja)
Vet ni när det försvann och när jag med handen på hjärtat kan säga att jag är fri från ätstörningar. Ärligt talat, jag kan inte förändra någon men jag kan bara dela med mig av vad jag tror kan vara nyckeln till att lyckas komma ur denna hemska sjukdom som tar all för mycket värdefull tid från stackars lilla hjärnan och kropp
) Lite svårt att se på denna bilden men det är en ljusslinga runt om hela bordet, bakom duken som blinkade i olika hastigheter, sen är de en vattenfontän som lyser och även tornet upp till slottet lyser också så den var verkligen fin i mörkret Sen är de två stora sockerbuketter på de två tårtorna som jag fick göra om några gånger då jag gjorde alldeles för stora rosor som aldrig höll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.