För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Detta är min favorit för närvarande. Utan handduk så blir det hårdare skorpa, med handduk lite mjukare
I år har jag gjort två olika varianter av flädersaft som jag blev inspirerad av här. sedan tappar jag upp saften på en lite snyggare flaska som står i kylen
Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, en grekisk inspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Att julafton ser ungefär likadan ut år efter år känns väldigt tryggt, vilket förstärks av att hela familjen för en gångs skull är samlad på samma plats
Noterade inte mängderna utan tillsatte på känsla… så ni får se detta inlägg som inspiration. Har testat tvånya smaksättningar på glassen som görs på grunden grädde & kondenserad mjölk
Jag gör istället så att jag skär bort kärnhuset och bara använder återstående del av gurkan. I många recept så står det ofta att man ska skära gurkan, sedan salta den och låta saltet dra ur vätskan
Stort, varmt grattis till vinnande bidraget i åretstårttävling. [favicon_png] =>. Tack till alla övriga också för att ni ställde upp och visade era vackra tårtor
De här kakorna går att fylla med nästan vad som helst. Om man inte vill att julen ska vara ända fram till påska kan det kanske sitta fint med några tips på vad man gör av alla överblivna julingredienser
Och det här kan jag bara inte avstå ifrån. Olivolja och smör att steka i. Men jag blir ödmjukt nästan generad av att ens vara påtänkt i de här sammanhangen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.