Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Igår blev det pizza till middag och det här är min pizza med bl. a chevré, rödbeta & honung. Jag gjorde även en Italiensk tomatsås för extra smaker, riktigt gott måste jag säga
Squashlådebitar. Här kommer ett gott tillbehör som jag åt till stekt fläsk och löksås. Squashlådan är som en omelett men med lite kokosnötsmjöl och fiberhusk i, dessutom valde jag att göra den ganska tunn (väljer du en mindre form får kanske tiden i ugnen ökas något)
Här har vi en ny favorit här hemma, det kan jag börja med att säga. Hembakat pizza är ju en riktig lyx och sedan vi fick en baksten i julklapp förra julen så har de blivit ännu ett litet snäpp bättre
Tunt, mjukt, proteinrikt bröd med timjan, havssalt, svartpeppar och olivolja. Lördagsfrukost. Glutenfritt, mejerifritt, utan ägg, utan nötter och utan raffinerat socker
Jag tänkte dela med mig av mitt absoluta favoritrecept på deg till pizzabottnar. Receptet komer från "Stenugnen" och är nog egentligen tänkt att avända med en speciell pizzasten
Roti – Tunt indiskt bröd med grahamsmjöl. Posts related to Roti - Bröd till indisk mat - Tunt indiskt bröd med grahamsmjölChapati - Klassiskt indiskt bröd - Enkelt tillbehör till indisk matIndisk mat - Indisk kokbok av Madhur JaffreyÄta med händerna - En sensuell upplevelseRis med smör och lök - Indiskt smörris - Pyaz wali basmati chaavalDela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.