Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltid nyfiken på
Morotskaka att dö för. Min morotskaka gjorde succé i lördags. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
Dessa regnbågscupcakes gjorde jag till Leahs kalas i lördags. Allt med regnbågsfärger går alltid hem hos barn, och det kan man verkligen förstå – för vem blir inte glad av en massa färger
på hemmaplan är inte alls svårt, ska ni veta. Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Levande. För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
O la la, fredag. Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Ny vecka igen imorgon och nya tag. Varför inte starta veckan med denna enkla blåbärssmoothie. En barnfavorit här hemma som förstås går att variera med andra bär eller frukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.