Oftast ligger det mer än vi tror där längst nere i kylskåpslådan och vid första anblick kanske dessa råvaror inte ser så aptitliga ut men tillsammans och med lite extra kryddning/smaksättning i exempelvis en pastasås eller i en gryta kan det ju faktiskt bli en succé
Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Stek biffarna påmedelvärme. Här är recept till mycket goda och mättandevegetariska biffar
Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), detresulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
½ liten rödlök. Hej hopp och hallå, är det inte helgen som står och knackar på dörren. En dag går på tok för fort, man hinner knappt känna att man är ledig förrän man ska på’t igen liksom
Recept på goda blåbärsbars med citron kardemumma och lite vårspatt. Ska visa er bilderna senare men i kväll bara måste jag ge er receptet pådessa blåbärsbars som jag bakat för någon helg sedan, då vi hade kalas för H
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Idag var det vårröjning i trädgården och där stod dom igen – nässlorna – ett riktigt hatobjekt. Men just idag fick de en andra chans, en riktigt god nässelsoppa blev det av allihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.