en blandning av fisk- och kycklingbuljong (jag tog flytande fond på flaska). Rotfrukter av många slag fräses först med schalottenlök och vitlök för att därefter bräseras i citrondoftande buljong och serveras med snabbrimmad torsk tillsammans med en grönkålscrème och misomajonnäs
Putsa köttet och skär det i skivor. Salta och peppra. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök, grädde, fond, senap, honung, dragon och citronsaft, och koka i 15 minuter
Det här är en maträtt som jag verkligen gillar men när jag säger att den står på menyn så är det nästan som att folk anstränger sig för att inte rynka på näsan
02 Sep. 18. 23. Twitter. Facebook. Het korvgryta. 0kommentarer. Heejdär. Dålig uppdatering här på några dagar. Skolan har börjat och vardagen är tillbaka, men de gillar jag
Skär skivor i kasslern men inte riktigt igenom. Blanda philadelphiaost och persilja. Klicka fyllningen i skårorna och lägg i skivad tomat och skivad avokado
Skär köttet i 3 cm tjocka bitar. Bryn det i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Salta och peppra. Vispa ihop mjöl, vin, grädde, soja och smulad buljongtärning i en låg vid panna