Torskryggiugnmed pepparrotsmos. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillagaiugnistället för att steka, men pepparrotsmoset ochcitronsåsen är Catarinas recept
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigti helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammansmedminafantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
IngredienserPortioner. 4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Då kan man servera dessa grönsaker med en bit kött eller kyckling, eller tillochmedvegetarisktmed en god hummus, tzatsiki, hembakat bröd och kanske lite små plock av oliveroch fetaost
Blanda i skål medliteolivolja, salt och peppar och lägg på bakplåtspapper iugn. När rotfrukterna nästan är klara, torka av torskryggsfiléerna, salta på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.