Då kan man lyxa till det med lite saffran i såsen i stället. Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
Den här torskgrytan slängde jag ihop i söndags. Några selleristjälkar fick också åka med. Hacka vitlöken och fräs i olja i en stor gryta tillsammans med ingefära och currypasta
Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Servera med kokt potatis och sallad. En halv hackad purjolökEtt tinat torskblock2 msk kaviar på tub2 msk dill ( hackad)1,5 dl riven stark ost1 dl cremefraiche 1,5 dl grädde Lite salt och citronpeppar Kokt potatis Valfri salladBryn löken och i med torsken som du skär i mindre bitar. Blanda ihop kaviar, grädde och cremefraiche med en gaffel och häll i tillsammans med övriga ingredienser och låt puttra på ca 15 minuter
Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.