Använde mig av högrevsfärs som ju är det bästa för hamburgare. Jag tycker det är allra roligast att laga sådant som tar lång tid pågrillen men denna gången blev det en kortis, nämligen hamburgare
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Strö på lite jordnötter, färska korianderblad och gärna sesamfrön
Lägg sedan citronskivor och dillkvistar ovanpå. Citronen o dillen har satt sin smak på laxen, så den kan plockas bort före servering och garneras med nytt om man vill
2 msk citronbalsamico (vanlig vit går också bra)2 msk olivolja1 tsk diljonsenap1 msk vatten'pepparHacka löken och äpplet, blanda alla ingredienser och smaka av med peppar ev
Man tager vad man haver. I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt pågrillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Lilla tjejen och jag bakade hamburgerbröd på förmiddagen. Pensla med lite rapsolja och grilla. Rulla till bullar, lägg dem på bakplåtspappersklädda plåtar och platta till dem något
Jag delar dem i halvor och tar en liten tesked grön pesto och smörjer ovanpå, och sedan en skiva av någon smakrik ost överst, typ präst eller åt det hållet
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.