Ansa löken och hacka den fint. Hacka chilin fint. Kärna ur paprikan och skär den i små tärningar. Slå bönorna i en sil och skölj med kallt vatten, låt droppa av ordentligt
Ja egentligen är det väl Tinas sås men man visst namnger man mat och bak efter den som bjudit först. Den här såsen är het och god och väldigt enkel att göra, passar med en klick cremefraiche eller vitlöksås till den här såsen, sås till sås liksom
Ta bort kärnhuset från paprikorna och skär dem i små tärningar. Skala löken och hacka den grovt. Fräs paprika och lök i olivolja i stekpanna några minuter utan att de får färg
Skålla och flå tomaterna. Skär dem i små tärningar. Skala och hacka löken fint. Hacka vitlöken fint. Ta ur kärnhuset ur paprikan och skär den i små tärningar
Tobbes kaka Skriv ut Prep time 30 min Cook time 40 min Total tid 1 timme 10 min Portioner. Om du vill försätta någon i matkoma, så är nog det här receptet det mest humana sättet att göra det på
Stöt kumminen i en mortel. Skala moroten och riv den fint. Smula sönder jästen i en degbunke. Värm gräddfilen under omrörning tills den blir fingervarm, 37°
Repa och finhacka rosmarinen. Rör ut jästen i 1 dl ljummet vatten, ca 37°. Tillsätt sedan resten av vattnet, saltet, hälften av rosmarinen, oljan och ett uppvispat ägg
Sätt ugnen på 125°. Häll äggvitor, socker och ingefära i en skål, gärna av metall. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa med elvisp 5-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.