Bacon är en favorit och är som den bästa av kryddor, den piffar till det mesta. Men nu, med den här couscoussalladen så tror jag att jag har lyckats med konsttycket att få över sambon till fruktens sida
Jag vill inte ens försöka återberätta det här själv, så jag uppmuntrar digsom blivit nyfiken att läsa historien om hur Maija Itkonen läste en artikel om framtidens fejkkött (ick …) smakade som kyckling och hur det blev startskottet till det som idag är de prisbelönta Pulled Oats
Brödet serverades till förrätten som bestod av Bresaola på ruccolabädd. Grytan till huvudrätt började jag förbereda på morgonen genom att jag stekte köttet
De vegetariska och många gånger veganska recepten är skapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – men jag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
En dröm som ska förverkligas och bli till en verklighet, där allt ska bli så bra som möjligt. Med blomkål och grönkål i kylen, blev det ett gott tillbehörtill köttet
Tina fisken om den är fryst och avlägsna fenor och huvud. Krydda rikligt med salt och citronpeppar. Stoppa ner fisken i plastpåse och låt ligga i kylen över natten
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.