Tips på hälsosamt påskgodis (vegan, glutenfritt)
Linda Byström
Linda Byström
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30-40 st
  • 250 gram kakaosmör
  • 180 gram cashewnötsmör
  • 150-175 gram kakao
  • 1 tsk vanilj
  • 4-6 matskedar agavesirap
  • 2 dl cashewnötter
  • 1,5 dl kokosflingor
  • 1/2 msk agave
  • 1 msk kokosolja
  • lite lite salt
  • 22 st medjooldadlar
  • 1 dl kokosolja
  • lite lite salt
  • 2 tsk vanilj
  • 4 dl mandel
  • 2 dl kokosflingor
  • 150 g aprikoser torkade
  • 1/2 kokosolja
  • 8 dl kokosflingor
  • 0,75 dl agave
  • 2 dl kokosolja
  • 6 citroner
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk vanilj
  • 10 medjooldadlar
  • 3 dl mandel
  • 1,5 dl ca
  • 1 tsk vanilj
  • 1 msk kokosolja
  • 1 dl raw kakao
  • Kokosflingor
  • 30-40 st
  • 250 gram kakaosmör
  • 180 gram cashewnötsmör
  • 150-175 gram kakao
  • 1 tsk vanilj
  • 4-6 matskedar agavesirap
  • 2 dl cashewnötter
  • 1,5 dl kokosflingor
  • 1/2 msk agave
  • 1 msk kokosolja
  • lite lite salt
  • 22 st medjooldadlar
  • 1 dl kokosolja
  • lite lite salt
  • 2 tsk vanilj
  • 4 dl mandel
  • 2 dl kokosflingor
  • 150 g aprikoser torkade
  • 1/2 kokosolja
  • 8 dl kokosflingor
  • 0,75 dl agave
  • 2 dl kokosolja
  • 6 citroner
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk vanilj
  • 10 medjooldadlar
  • 3 dl mandel
  • 1,5 dl ca
  • 1 tsk vanilj
  • 1 msk kokosolja
  • 1 dl raw kakao
  • Kokosflingor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.