Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Har ni tips. Och så tänker jag "imorgon ska jag köpa/hitta på något", och så står man där dagen efter och hittar inget vettigt i kylen den dagen heller
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader
Många har frågat efter recept på nöt/mandel-fritt bröd, så här kommer ett sånt. LCHF-bröd innehåller väldigt mäktiga ingredienser, så jag blir mätt på en skiva med smör på
Här kommer tipspå lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Tips. Receptet är baserat på Teffmjöl, ett etiopiskt naturligt glutenfritt sädesslag (en sorts gräs) som har varit ett av mina främst använda mjöler i skafferiet den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.