Men tänkte uppdatera det med ett nytt och lite fler frukosttips. Finns så mycket olika frukostar man kan göra och man kan lägga upp det på så många fina sätt
Här kommer mitt grundrecept och ett tips på en riktigt smarrig topping. Jag har hittat ett alternativ till min bananglass, som direkt har tagit sig upp på topplistan över mina favoritfrukostar
Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga. Ungefär varje dag. Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden
600w i 2-3 minuter med omrörning ibland för att låta gröten hindras att "sprängas". gröten gör du bäst att koka upp på spisen och låter sen röras om då och då på svag värme
Fler frukosttips. Tips på bra produkter UTAN tillsatt socker. - Omelett på 2-3 ägg, äggvitor, kalkon, din favoritgrönsak, knäckebröd med 1/2 avokado. Blanda ihop 1dl mjölk, 3 ägg, 1/2dl vatten, 3/4dl protein, 1tsk bakpulver
1 dl havregryn eller grynblandning, 1,5-2dl kokosmjölk, 2-3mskraw kakao, 1krm vaniljpulver, 1msk jordnötssmör, 1/2-1 banan (beroende på hur stor den är) // Blanda grynen med kakao och vaniljpulver, häll över kokosmjölken och låt det koka upp under omrörning. Du behöver bara 1 stor banan och två ägg (tips att lägga till en knivsudd vaniljpulver för lite mer smak) och så steker du dem i kokosolja. 2-3mskraw kakao,
Här kommer ett tips på en härlig och hälsosam frukost. The post Tips på härlig och hälsosam frukost. 3. Bovetegröt med stekta päron och äggsallad med örter
Idag tänkte jag tipsa om kristallutlägg du kan göra ifall du har svårt att somna in, sover dåligt eller drömmer mycket, mer om detta om efter engelska receptet så skrolla ner…
KARINS FRUKOST – Raw food & vegan, Karin Haglund. Att byta ut din vanliga frukost mot en nyttigare raw food-variant är ett enkelt steg att ta för att förbättra din kost
Och här kommer efterrättstipsen. 3 äggulor. Tryck ner äggskalskoppen i smeten och in i frysen 2-3 timmar. 3 dl grädde. 3 äggulor. Häll upp i formarna och frys i minst 3 timmar. 3 ägg. 3 dl strösocker. Grädda i en smord springform, ca 25 cm diameter, mitt i ugnen i 150° i 30 min. 3-4 msk Baileys. Låt stå svalt 2-3 timmar innan servering. 300 ml vispgrädde. Koka upp grädde, vaniljsocker, strösocker och låt sjuda i ca 3 min på låg värme. Fördela i serveringsglas och placera i kylskåp minst 3 tim eller tills pannacottorna har stelnat. Koka upp grädde, vaniljsocker, strösocker och låt sjuda i ca 3 min på låg värme. Fördela i serveringsglas och placera i kylskåp minst 3 tim eller tills pannacottorna har stelnat. 300 g blå vindruvor. 3 kiwi. 3 dl vispgrädde. 3 äggulor 4 dl grädde. 3 dl grädde. 3 äggulor 1,5 dl socker. 3 ägg 3 dl strösocker. 3-4 msk Baileys. 300 ml vispgrädde. 1 ananas 300 g blå vindruvor. 3 kiwi 4 passionsfrukter saft från 1 lime. 3 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.