För er som inte är det tänkte jag tipsa er om en riktigt god och krämig sallad som jag ofta brukar göra och ta med mig som matlåda (som ni ser på bilden så åt jag den i bilen igår på vägen hem, jag var hungrig och you gotta do what you gotta do)
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver och lite finhackad färsk rosmarin
Skiva tomat och purjolök och lägg ovanpå. Stek sedan omeletten påmedelvärme. Ibland om jag har bråttom eller inte vet vad jag är sugen på brukar jag slänga ihop en omelett till frukost
Det här tipset är basserat på att man använder sig av smörkräm att spackla med. "stryk sedan tårtan medhårs" Stryk kanten längst sidan och inte uppe på först(se bilden)så minskar risken att bitar från kanten ramlar med i smörkrämen
Det är proppfullt med antioxidanter och allmänt humörhöjande när höstdeppet smyger sig på. Höstboostningen fortsätter med olika grötar och smoothies till frukost
Garnera med färska hallon, örteroch blommor. Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Ha en underbar kväll och ett härligt slut på jobbarveckan, ni som är lediga i helgen. De är enkla att göra och tar ingen tid, man vill ju helst umgås med sina vänner och sedan äta en god grillmeny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.