Men nu över till lite gottigt nämligen en påsk dessert, är tidigt, jag vet men av vill ju tipsa er. Peta bort äggskalet från äggen så du får ett fint chokladägg
Som tur är går det att hitta riktigt bra eko varianter idag som inte är sötade med vitt socker, men det är ju ändå den där farligt goda blandningen av sött och salt man vill åt…
Så här gör du 15 minuter Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer och kör till en jämn deg. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 356 12 stora, urkärnade dadlar
Att förnya sig med lite goda recept till påskbordet är alltid roligt. Jag måste säga att det verkligen blev superlyckat, och tillsammans med min goda romsås blir denna rätt så god
– Peace out –. Tarte Tatin är en av matfavoriterna jag tog med mig därifrån. When I saw a lovely recipe from Erika Frost, Raw apple pie, I suddenly remembered my days in Paris in my youth
Garnera tårtan med Noblesse runtom. 1chokladägg. Klä en springform, 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. 1Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvisp. 1Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 1 timme, känn med en provsticka att kakan är klar
Denna kväll lyxade vi till det med efterrätt hemma hos oss. Receptet har jag läst på många olika bloggar så jag vet inte riktigt vem jag ska länka, vem kom på det först
) Nog med ursäktandet, här kommer receptet. Jag ber så mycket om ursäkt men ibland (oftast) när jag kommer hem från jobb och träning så vill jag inte hålla på med varken blogg, FB eller Instagram, jag vill bara slappna av och inte hänga vid datorn eller mobilen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.